El Departament de Cuina esta constituït per professors tècnics de formació professional de l’especialitat “Cuina i Pastisseria” responsables d’impartir els continguts específics d’elaboracions culinàries als nostres alumnes.
Participem en els ensenyaments dels següents cicles formatius de grau mitjà i superior:
- CFGM Indústries Alimentàries: Elaboracions de Productes Alimentaris
- CFGM Hoteleria i Turisme: Cuina i Gastronomia (DECT amb Serveis de Restauració)
- CFGS Hoteleria i Turisme: Direcció de Cuina
Des del nostre Departament treballem diàriament per la formació i l’aprenentatge dels alumnes adequant els ensenyaments a la realitat del sector, inculcant esperit de servei i actituds i valors necessaris per formar persones a més de professionals.
És per tot això que entre les nostres tasques habituals i responsabilitats, afegim activitats extres com banquets, concursos, aperitius, cursos, jornades, xerrades, etc. sense oblidar-nos de les pràctiques en servei real que oferim cada dia.
Ens caracteritza també estar actualitzats en les noves tendències, tècniques, productes i elaboracions culinàries que evolucionen constantment tenint en compte les bases clàssiques de la cuina.
La satisfacció més gran que tenim, és veure als nostres alumnes arribar lluny i superar-nos.
PROFESSORAT
- Enric Estivill Vallés
- Jorge Gómez Díaz
- Jordi Jardí Serres. Tècnic Especialista Hoteleria. Especialitat cuina
- Gerard Cros Barenys
- Carles Enric Frago i Torres
- Jordi Ramón Frago i Torres
- Carles Pujol Sáez
- Noé Barea Sebastià
- Marc Martí Laboria
- Yolanda Bernabeu Lucas
- Alberto Franco Martínez
- Xavier Infantes Ollé